photo nieuwshineyouaresoamazing48636_n.jpg

Feeling good?

Testimonials Uitspraken en citaten uit evaluatieformulieren van onze cliënten en cursisten.
  • Ik kom hier altijd zo heerlijk weer weg."
Na één van de coachingsessie voor vrouw,  42 jaar

 ***

  • Ik kende het werken met energie en het doorgeven ervan al door Reiki. Ik heb Shamballa ervaren als een intensivering en uitbreiding van Reiki. Ik voel de energie nog beter en krachtiger stromen. Ik voel me nog weer meer verbonden met de Goddelijke wereld, de helpers en gidsen en tegelijkertijd ook weer meer verbonden met de aarde. De oefeningen en meditaties die we hebben gedaan hebben daar ook zeker aan bijgedragen.

Over de New Paradigm MDT Basic Workshop, vrouw, 42 jaar

 ***

  • Alida is een warme, betrokken, doortastende vrouw die d.m.v. haar deskundigheid in staat bleek snel een goed inzicht te krijgen in onze problematiek.Samen met ons ging zij ontspannen maar kernachtig en doelgericht naar dit probleem toe.Via haar methodes stelde zij ons tot nieuwe inzichten instaat, waardoor wij “het probleem”ook anders gingen zien, voelen en beleven. Hierdoor werden dingen stukken beter “draagbaar” tot zelfs “oplosbaar.“

Na afronding Persoonlijke coaching aan echtpaar en daarbij Shamballa behandelingen voor de man, veertigers

 ***

  • Steeds weer wist Alida in een prettige ongedwongen sfeer mij een spiegel voor te houden. Alida werkt vanuit de totale acceptatie van de ander en weet vanuit haar hart een sfeer van vertrouwen te creëren. Met haar to-the-point aanpak, afgewisseld met oefeningen wist ze me bewust te maken van een aantal zaken.Door deze bewustwording en de meegekregen oefeningen voor thuis  heeft coaching bij Wezenlijk Contact het voor mij mogelijk gemaakt enorme stappen te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling.Over een periode van twee jaar en coaching afgewisseld met shamballa is  dat (Thuiskomen bij mezelf APB) bij Wezenlijk Contact  gerealiseerd.

Coachingsessies en Shamballa behandelingen, vrouw 48 jaar.

***

  • Hoi lieve Alida, dit is mijn ervaring van de Shamballa-behandeling die ik van jou mocht ontvangen. Omdat mij was verteld dat Shamballa meer, sneller, krachtiger werkt dan Reiki verwachte ik een heftige behandeling. Dit was helemaal niet het geval, en ik dacht mmm... is dit alles? Maar het fijne, liefdevolle gesprek vooraf en de mooie affirmaties die ik meekreeg maakten alles weer goed en ik ging met een goed gevoel weer op huis aan. Nou ben ik niet zo bekend met affirmaties en had er niet zoveel mee. Mijn partner wel dus en gaf mij het laatste zetje dat ik nodig had om ermee aan de slag te gaan. Ik heb ze opgeschreven en in de keuken op het klembord gehangen. "Hier ben Ik, mooi he!!!" "Ik heb een bloeiende praktijk en mijn agenda staat vol afspraken!" "Alles is goed zoals het is." De eerste geeft me zelfvertrouwen. Bij de tweede weet ik dat ik hulp ontvang van het universum. En de derde geeft me rust. Vanuit en met  die rust komen er ideeen en ontstaat creativiteit. En met zelfvertrouwen kan ik die omzetten in actie waardoor mensen de weg vinden naar mijn praktijk en ik kan/mag doen wat ik het liefste doe. Mensen die op weg zijn naar zichzelf met hart en ziel van dienst zijn. Al doende ervaar ik dat ik ook nog steeds meer bij mijn eigen ZELF kom. Dank je wel dat je er bent. Lieve groet, Ria

1x Shamballa behandeling, vrouw, veertiger. 

***

  • De gesprekken waren voor mij nuttig. Alida is erg empatisch en voelt precies aan wanneer en wat te zeggen. Vult niets in en luistert goed. Het lijkt op een natuurlijke manier te gaan, zonder dat het te geleerd overkomt. Dit vond ik heel prettig. Omdat ze mij heeft benaderd vanuit een hele fijne accepterende houding, ben ik gaan inzien, dat ik milder met mijzelf om mag gaan. Ik word rustig van haar energie, ze geeft mij de ruimte om openlijk te praten en de empathie die ze geeft nodigt uit om te zeggen wat ik wil, zonder oordeel van haar kant. Ik heb door de gesprekken de balans teruggevonden, omdat ik milder met mezelf heb leren omgaan.

3 Coachingsessies waarvan 1 met een Shamballabehandeling.

 ***
  • Ik zocht iemand die samen met mij wilde kijken naar mijn hobbels op het levenspad. En die zo nu en dan raad en advies geeft. Er is zeker aan die wens/verwachting voldaan. Met behulp van positieve affimaties is het makkelijker geworden de onzekerheden de baas te worden. Ook door het leren kijken door een andere bril werden de dingen makkelijker om mee om te gaan.
Gedurende langere tijd coachingsgesprekken met wisselende frequentie. Vrouw, 50+

FREEDOM engelenkaartje

Copyright © 2008 Wezenlijk Contact