Mental Coaching Oplossingsgericht                                  "Ik kom hier altijd zo heerlijk weer weg."

Wat is Mental Coaching?

“Mental” is het engelse woord voor “mentaal” en verwijst naar de geest, het denkvermogen. Men kan zich bijvoorbeeld mentaal op een gebeurtenis voorbereiden. “Coach” is het engelse woord voor “trainer”. Het woord “coach” staat in het Nederlandse woordenboek vermeld met de betekenis van begeleider, adviseur, helper, repetitor. Kort gezegd: een mental coach begeleidt bij mentale processen. In deze praktijk wordt mental coaching gegeven als een vorm van begeleiding bij uw persoonlijke ontwikkeling op weg naar tevredenheid in en met uw leven. Door uw gedachten- en gedragspatronen en uw overtuigingen te onderzoeken, groeit u in bewustzijn. Belemmerende denk- en gedragspatronen kunnen worden vervangen door steunende gedachten en vervolgens door effectief gedrag.

 "Als je je manier van

DENKEN

verandert,

zullen de dingen waar je

over denkt veranderen.

Dr. Wayne W. Dyer.

We onderzoeken

denken – voelen – doen

U zult zich bewust worden van uw gedachten, gevoelens en overtuigingen en hoe deze drie elkaar beinvloeden. Wat u hebt aangeleerd, kunt u ook weer afleren. U kunt dus uw gedrag veranderen als u daartoe bereid en gemotiveerd bent. Hierdoor zal ook uw gevoel over gebeurtenissen veranderen. Door middel van mental coaching wordt u bij dit veranderingsproces begeleid.

Wanneer Mental Coaching?

bijvoorbeeld:
  • Wanneer u uw zelfbeeld en zelfvertrouwen zou willen verbeteren.
  • Wanneer u in bepaalde situaties steeds weer tegen dezelfde belemmeringen aanloopt.
  • Wanneer u wilt leren hoe u het anders, effectief kunt doen.
  • Wanneer u uw gedachten en gevoelens en gedragingen wilt leren kennen en beïnvloeden.
  • Wanneer u een of meer vragen heeft op het gebied van werk, gezondheid en relaties.
  • Wanneer u meer uit uw leven wilt halen.
De ervaring leert dat er gemiddeld 8 sessies nodig zijn om zelfstandig verder te kunnen werken aan uw persoonlijke groei met wat is aangereikt tijdens de sessies. Uw investering:

€ 40,-.  60 minuten

€ 50,-.  90 minuten

€ 55,-. 120 minuten

Na telefonische- of mail aanmelding wordt er een GRATIS 30 minuten intake- kennismakingsgesprek gepland. Mocht het gesprek langer dan 30 minuten duren, dan betaalt u de helft van het uurtarief.

Wilt u meer informatie? Bel gerust naar 06-40868240 of stuur een E-mail naar love@wezenlijkcontact.nl

  Lieve Alida,  Bedankt voor je hulp.  Elke keer, nadat ik bij jou ben geweest voel ik me weer kalm om mijn dagelijkse uitdagingen aan te gaan. Ik heb weer veel geleerd en zal het meenemen en verder uitbouwen in Australie. Heel veel liefs, Mariette

FREEDOM engelenkaartje

Copyright © 2008 Wezenlijk Contact